Gallery Tour x NSRT: performance, jazz & kunst in hartje centrum Rotterdam

zaterdag 29 juni 2024

Voordelig met Early Bird t/m 31 mei: €15, of met passe-partout (excl. €2 service fee)

Agenda

Depot Boijmans Van Beuningen

Museumpark 24
3015 CX Rotterdam

Heerlijk een dagje in Rotterdam Centrum vertoeven met performance, jazz & kunst. Dwars door de stad weeft North Sea Round Town een serie concerten op de meest kunstzinnige locaties van Rotterdam. Van kleine galeries tot grote kunstinstellingen. Tentoonstellingen komen tot leven met performances van eindeloos creatieve musici. Laat je verleiden door kunst en muziek en volg de route langs de deelnemende galeries van dit jaar.

We kunnen alvast wel verklappen dat voor een tweede jaar op rij Rabobank Collectie in Depot Boijmans van Beuningen meedoet, dit is het startpunt van de tour. Vanaf daar kun je op eigen gelegenheid de Gallery Tour vervolgen en word je verwelkomt door onze hosts als je op de locaties bent gearriveerd. Voor de tour koop je één ticket dat toegang geeft tot meerdere concerten op verschillende locaties. Tussentijds is er voldoende tijd om in de stad een drankje of hapje eten te halen, op de route vind je veel horeca en restaurantjes voor een snelle maar gezonde hap. T/m 31 mei blijft het programma een verrassing en loopt de Early Bird aanbieding ten einde. Wees er dus als een echte vroege vogel snel bij want vanwege de beperkte ruimtes in de galeries is het aantal bezoekers beperkt.

De Gallery Tour start om 14.00 uur (verzamelen), en eindigt 21.30 uur. Als de tour vroegtijdig uitverkoopt is er nog een toer, waarbij we om 12.3o uur verzamelen en 13.00 uur van start gaan. Er kan niet gewisseld worden van groep.

Tickets
Je hebt extra voordeel met een Early Bird: koop je ticket t/m 31 mei voor €15 (excl. €2 euro service  fee) . Of koop een van de twee  festival passe-partouts voor een speciale festival beleving. Kijk hier voor meer informatie of koop je tickets direct in de ticketshop.

foto: Hielke Grootendorst

Meld je aan voor de nieuwsbrief