George Dumitriu Hazard Ensemble | Show II (laatste kaarten)

vrijdag 02 juli 2021

€15, RotterdamPas €12,50

Agenda

Laurenskerk

Grotekerkplein 27
3011 GC Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Avontuurlijke, geïmproviseerde concerten zijn North Sea Round Town niet vreemd, dus ook in 2021 hopen we weer unieke shows neer te zetten. Na het nachtelijke succes van ‘DAWN: A Trilogy of Sound’ in iconische wolkenkrabber De Rotterdam, heeft artistiek curator Raluca Baicu violist George Dumitriu uitgenodigd om een bijzonder programma samen te stellen in de Laurenskerk. Met een vijftal van de meest sensitieve en veelzijdige improvisatie musici in de Lage Landen betreedt Dumitriu de centraal gelegen kerk om de ruimte te ontdekken met muziek.

De hoge hal wordt gevuld met de rijke klanken van viool, electronica, synths, vocals, drums, bas en klarinet, die een feilloos samengaan van akoestisch en elektronisch tot stand brengen. De musici laten hun instrumenten interageren met de ruimte, wat de basis van deze eigenzinnige show vormt. Als bezoeker dompel je jezelf twee uur lang onder in een rustgevende, meditatieve ervaring waardoor voor even afstand gedaan kan worden van het leven van alledag.

Tickets zijn nu te koop.
Normaal – €15 (excl. service fee / incl. drankje)
RotterdamPas – €12,50 (excl. service fee / incl. drankje)

Let op: op vrijdag 2 juli zullen twee losse shows plaatsvinden. Dit is de laatste show van de twee.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief