GIAN

donderdag 01 juli 2021

€28.50

Agenda

BIRD

Raampoortstraat 24/26/28
3032 AH Rotterdam Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Hun spetterende optreden op Eurosonic Noorderslag gemist? Goed nieuws: Rotterdam’s very own GIAN komt donderdag 1 juli met een seated show naar BIRD!

De band, door Red Bull Music, VICE en 3voor12 bestempeld als aanstormend talent, staat bekend om hun dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten.

GIAN (short voor Good Intentions Always Needed) is de band van producer, muzikant en vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track ‘Hennessy’ was het startschot voor vele studiosessies. Eind 2020 dropten ze hun eerste ep Celia met featurings van S10 en Shadi en producties van o.a. 22ghost en Mucky.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief