Heerenhuyskamerconcerten: De Bezetting Speelt (uitverkocht)

zondag 27 juni 2021

€7.50

Agenda

Heerenhuys

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

In de ‘huiskamer’ van het Heerenhuys, de officiële naam van het pand waar Dudok In Het Park in gevestigd is, spelen muzikanten die allemaal op een of andere manier gelinkt zijn aan Rotterdam. Van pop tot wereldmuziek, en van jazz tot klassiek. Élke zondag hoor je in de Park- en Zocherszaal een verrassend concert. Een geweldige start van je dag, gecombineerd met een ontbijtje, lunch of een lekkere wandeling in het Park!

Geworteld in de historische Rotterdamse wijk Delfshaven, ontwikkelt ‘De Bezetting Speelt’ nu al 15 jaar een zeer afwisselende programmering van kamermuziekwerken op het hoogst mogelijke niveau. Met hun vijf strijkers en vijf blazers kunnen zij in een bezetting van twee tot tien musici alle kanten op. Het resultaat? Een spannende, bruisende programmering waarin grote, kleine, bekende en minder bekende werken aan bod komen.

In het Heerenhuys speelt De Bezetting als trio werk van Zelenka, Bliss, Bréval, Telemaan en Bacewicz, met Alexander van Eerdewijk op hobo, Melanie Broers op viool en Anne Meike Burgel op cello.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief