Heerenhuyskamerconcerten: Simone Roerade – Bart Wijtman – Teun Wijtman (uitverkocht)

zondag 04 juli 2021

€7.50

Agenda

Heerenhuys

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

In de ‘huiskamer’ van het Heerenhuys, de officiële naam van het pand waar Dudok In Het Park in gevestigd is, spelen muzikanten die allemaal op een of andere manier gelinkt zijn aan Rotterdam. Van pop tot wereldmuziek, en van jazz tot klassiek. Élke zondag hoor je in de Park- en Zocherszaal een verrassend concert. Een geweldige start van je dag, gecombineerd met een ontbijtje, lunch of een lekkere wandeling in het Park!

In Rotterdam Zuid staat een huis dat altijd gevuld is met muziek. Er woont een muzikaal gezin. Vader Bart Wijtman speelt contrabas, moeder Simone Roerade is zangeres en zoon Teun Wijtman speelt gitaar. Ieder van hen heeft titels aangedragen voor een te gekke akoestische set met hun favoriete covers. Je kunt nummers verwachten van bijvoorbeeld Stevie Wonder, The Beatles en Aretha Franklin. Bart Wijtman, de bassist van Rotterdams trio Ocobar, sluit zich bij moeder en zoon aan op de bas.

Op zondag 4 juli staat dit muzikale gezin in de Heerenhuyskamer.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief