Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard 750 jaar x NSRT: July-Ripa Bloco

woensdag 21 juni 2023

Gratis

Agenda

Theater Hofplein (buiten op het plein)

Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam

Dit jaar bestaat het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard 750 jaar. En daarom trakteren zij woensdag 21 juni op een denderende liveact van de 7 koppige brassbandformatie July-Ripa Bloco op het Benthemplein, voor de deur van Theater Hofplein.

Een heerlijke warming-up voor North Sea Round Town om alvast in de juiste stemming te komen voor het festival. Extra goed nieuws: iedereen is welkom zolang je maar lekker meeswingt.

Het bloquinho van Ripa na Tulipa is een paradegroep die de carnavalscultuur van Latijns-Amerika omarmt. Een ervaring die je meeneemt naar de straten van Cuba of Brazilië, in het repertoire vind je een oneindig aantal stijlen om je te laten dansen! Samba, frevo, forró, conga, merengue, guaguanco, stilstaan is niet mogelijk!

Word onderdeel van dit muziekspektakel en mis dit niet, je kunt het concert bijwonen van 18.00 – 19.00 uur, de muziek doet de rest!

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en North Sea Round Town.

Meld je aan voor de nieuwsbrief