JA! Toch x North Sea Round Town

vrijdag 25 juni 2021

€6

Agenda

Studio de Bakkerij

Bergweg 283
3037 EM Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Op de eerste vrijdag van North Sea Round Town bezoek je in Studio de Bakkerij een mooie ‘JA! Toch’-editie met de beste jazz, soul en hip-hop uit Rotterdam. Ditmaal zal de avond vol zitten met onze eigen muzikale grootheden. Want wie zegt dat de volgende ‘Eryka Baduh’, ‘Angie Stone’ of ‘Anderson Paak’ niet gewoon uit onze eigen stad komt?

Op de line-up staan HVNLY, Matt Bonilla en Sabina Lukovic.

HVNLY (Singer/Songwriter)
Met een affiniteit voor storytelling en haar vaardigheid om ervaring en emotie naar compositie te vertalen is het geen verrassing dat haar kracht zit in de immersie van het publiek. HVNLY, gebruikt haar talent als kracht om verhalen te vertellen vanuit diverse perspectieven, waar men zich aan kan relateren.

Matt Bonilla (Singer/Songwriter)
Matt Bonilla (7 mei 1996) is een geboren muzikant geboren in Medellin, Colombia. Op zijn vijfde verhuisde hij samen met zijn gezin naar Curacao. Zijn sound kan omschreven worden als Neo Soul met een Caribische twist. Matt haalt nog altijd veel inspiratie uit zijn Zuid Amerikaanse roots en kiest er daarom voor om naast Engels ook Spaanstalige nummers uit te brengen. Met grootheden zoals D’Angelo, Erykah Badu en Anderson Paak als inspiratiebronnen zal zijn komende project veel soul en mellow elementen bevatten.

Sabina Lukovic (Spoken Word)
Sabina Lukovic is een Rotterdamse spoken word artiest die situaties altijd zo weet te schetsen dat ze onder je huid kruipen en je huid kan niet voorkomen dat dat kippenvel oplevert. Van seks hebben met een kankerpatiënt uit medelijden tot een ode aan de vrouw; elke tekst is even prikkelend en zet je heel even op je kop. En hoe meer haatreacties ze krijgt op een tekst, hoe liever ze hem nog een keer doet om eens flink te shockeren.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief