Jazz Walk Scheepvaartkwartier: Kevin Bokomo

zondag 25 juni 2023

Gratis

Agenda

Twenty7 aan de Maas

Willemskade 27
3016 DN Rotterdam

Tijdens de eerste Jazz Walk Scheepvaartkwartier worden bezoekers en bewoners van het prachtige Scheepvaartkwartier getrakteerd op heerlijke jazzy, soul en blues op ‘off the beaten track’ locaties. Geniet van lekkere muziek in een geheime tuin, een mooie huiskamer, een gezellige wijnbar met uitzicht, of in dat echte Rotterdamse restaurant waar je altijd al eens naar binnen wilde. Als dat geen gezellige zondag wordt… Vooral jonge talenten gescout door zangschool Vocalsz staan op het programma.

Kevin Bokomo is geboren en getogen in Congo en is een singer-songwriter met een achtergrond in soul- en Afrikaanse gospelmuziek. In 2022 vertrok Kevin naar Rotterdam om de levendige muziekscene van de stad te verkennen en om een band van topmuzikanten te vormen om zijn naadloze mix van soul, R&B en funk tot leven te brengen. Zo ontstond de Bokomo Band.

De vocale invloeden van Kevin komen van artiesten als Boyz II Men, D’Angelo en Gregory Porter. Eén woord verbindt Kevin en de vocalisten die hij bewondert onbetwistbaar – smooth. Samen met de Bokomo Band is Kevin synoniem geworden voor good vibes, met optredens die geen grenzen kennen in genres. Van soul tot funk, of van Afrobeat tot Jazz Fusion, het is vanzelfsprekend dat Kevin’s muziek niet alleen gehoord wordt, maar ook altijd gevoeld zal worden.

Gratis toegankelijk. Bekijk hier alle concerten van de Jazz Walk.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief