Keti Koti

zaterdag 01 juli 2023

Gratis

Agenda

Wijkpark Oude Westen

Wijkpark Oude Westen
3014 PZ Rotterdam

Op 1 juli vieren we Keti Koti in Wijkpark Oude Westen. Dit is sinds jaar en dag het hoogtepunt van de Dag der Vrijheden. De West-Kruiskade is dan het muzikale hart! Dit jaar breidt Keti Koti uit en als je de straat oversteekt naar Schouwburgplein vind je daar ook genoeg te doen!

Keti Koti Festival betekent viering met cultuur, muziek en gezellig samenzijn. Het Wijkpark Oude Westen is op 1 juli een gezellige drukte met mannen, vrouwen en kinderen in de meest prachtige klederdrachten. Het draait op deze dag om viering, muziek, vrolijkheid en lekker eten. Het programma van deze dag met de namen van optredende artiesten wordt elders op deze website bekend gemaakt.

De dag gaat van start met Bigi Spikri die vervolgens naadloos overgaat in de opening van het Keti Koti festival. De Bigi Spikri vertrekt 11:00 uur vanaf de kruising Vierambachtstraat, komt langs de Mathenesserlaan en arriveert om 12.00 uur bij Wijkpark Oude Westen, ingang West- Kruiskade. Jong en oud is gehuld in kleurrijke kleding en looporkesten en brassbands zorgen onderweg voor swingende muziek.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief