Keti Koti: A Ticket to the Future / XL

donderdag 30 juni 2022

€14.00

Agenda

Maaspodium

Sint-Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

De vier curatoren Sue-Ann Bel, Kay Slice, Phillip van der Heijden en Carole van Ditzhuyzen slaan de handen ineen en maken voor Keti Koti 2022: A Ticket to the Future. Een multidisciplinaire en multisensorische belevenis aan tafel. Een tafel waar je kan aanschuiven voor een proeverij uit het verleden met amuses en kleine gerechtjes en gesprekken van nu te voeren met performances die je de toekomst in lanceren.

Een avond waarin Rotterdamse muzikanten, beeldend kunstenaars, theatermakers, denkers en koks een voorstel creëren voor de toekomst, herinneringen delen en de vrijheid vieren. Maaspodium moedigt het publiek daarom aan om de voorstelling met meerdere generaties te bezoeken. Dit kan met kinderen en (groot)ouders, maar mogen ook de buren of andere kennissen zijn. Hoe méér generaties je aan tafel brengt, hoe minder entree je betaald (generatiekorting).

Muziek door afrofuturist Kay Slice met The Razorblade Band, dans door Wesley ‘Vayu’ Rommy, zang door Poliana Vieira, spoken word door Amara van der Elst en Elten Kiene en in gesprek met Peggy Wijntuin, pleitbezorger van kennis over het slavernijverleden. Proeverij uit het verleden (amuses en kleine gerechtjes) met spoken word door Philip Jean Amadou van der Heijden.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief