Live @ Nishi’s: YOUANDI

vrijdag 09 juli 2021

Gratis

Agenda

Nishi (online)


Live @ Nishi’s staat voor een reeks concertregistraties, live opgenomen door House of Knowledge in de karakteristieke Nishi Market in Rotterdam. In elk video concert speelt een Nederlands toptalent een set van maximaal 20 minuten — intiem, kleurrijk en (nog altijd) corona proof.

Vorig jaar is Live @ Nishi’s al genomineerd voor een Rotterdam Music Award in de categorie ‘Beste Corona Initiatief’. Dit jaar komen House of Knowledge en North Sea Round Town terug met negen performances van nieuwe artiesten en muzikanten. De reeks wordt gestreamd tijdens North Sea Round Town 2021.

YOUANDI, uitgesproken   als   YOU   AND   I,   is   een   singer/songwriter en freeform-artiest uit Amsterdam. Haar roots strekken zich uit van het Zuid-Amerikaanse Suriname tot het Europese Nederland. De muziek van YOUANDI kenmerkt zich door diepgang te combineren met speelse invloeden en melancholische storytelling.  Haar stem is warm, diepgaand en sensibel en vanaf haar eerste publiekelijke verschijning met de single WY geproduceerd door Yung Chale, trok ze al de aandacht van platformen als i-D en BALLINNN’.

In 2019 studeerde YOUANDI af aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Momenteel ligt haar focus op het afronden van haar EP, een project dat veel goeds beloofd en later dit jaar aangekondigd zal worden. Haar sessie zal te zien zijn op vrijdag 9 juli om 17:00 op het YouTube kanaal.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief