Luca Warmer Trio

zondag 10 juli 2022

€ 0 (student) - € 5

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Luca Warmer is stemkunstenaar en zingt, speelt en componeert van jongs af aan. Luca zong onder meer bij The Kyteman Orchestra, Metropole en meerdere theaterproducties en jazzformaties. In 2021 studeerde ze met lof af aan het Conservatorium Den Haag en kreeg ze de Mingus-Prijs voor ‘Beste Compositie’ uitgereikt door het Conservatorium Talent Award.

Warmers stem en lichaam zijn de instrumenten, waarmee ze een authentieke, warmbloedige stijl neerzet. De verbindende teksten tussen de liedjes zijn niet de bekende praatjes tussen de plaatjes, maar veel meer een poëtische, verbale prelude op muziek. De song Join Me In Freedom (debuutalbum Huub) werd onlangs geprezen als ‘Beste Track’ door de Pop Music Awards 2022. Luca zingt, dicht en creëert vanuit haar hart – waar en wanneer ze maar kan.

Voor dit concert laat zij zich vergezellen door Elizabeth Fadel (piano) en Paul van Nispen (percussie). Verwacht een eigen combinatie van wereldmuziek, jazz en gedichten. Het maakt niet uit waar je ons ziet, de kans is groot dat je na afloop hoopvoller en sterker naar huis gaat.

Gratis voor studenten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief