“Wish You Were Here” — met Yanna Pelser (uitverkocht)

zondag 12 december 2021

€7,00

Agenda

MAAS

Sint-Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Stichting My Breath My Music laat zien dat muziek maken geen grenzen kent en ook met een ernstig lichamelijke beperking vorm kan worden gegeven aan de liefde en de passie voor muziek. Yanna Pelser (alt violist, vocalist, componist) verzorgt op verzoek van North Sea Round Town een coachingstraject voor gehandicapte bandleden van De Bridge, de huisband van My Breath My Music. 

Pelser is de eerste persoon in Nederland die de master ‘Teachers Training Resonanzlehre, Musikphysiologie für Musiker’ heeft behaald. Met haar expertise zet zij de musici in hun eigen kracht. Vervolgens werkt zij met een string trio toe naar een slotconcert op zondag 12 december 2021. 

Het concert is onderdeel van een groter muzikaal programma “Wish You Were Here” ter ere van bandleden, vrienden en familie die de groep de Bridge in de afgelopen bijna twee jaar zijn ontvallen.

Tegelijkertijd wordt er met nieuwe energie gewerkt aan bijzondere projecten, zoals met North Sea Round, waar voor het eerst (primeur) een eigen song wordt gepresenteerd, geschreven door Florine Joosse onder begeleiding van Yanna Pelser, en uitgevoerd in samenwerking met Pelser en ‘haar’ string trio dat zij speciaal voor deze gelegenheid heeft samengesteld.  

Kaarten zijn te koop via deze link.

Meld je aan voor de nieuwsbrief