Natafelen met Bruno Ferro Xavier da Silva

vrijdag 08 juli 2022

€ 45 - € 70 (diner + wijnarrangement)

Agenda

Garage Rotterdam

Goudsewagenstraat 27
3011 RH Rotterdam

Ter afsluiting van de tentoonstelling For What It’s Worth en voor slechts één avond verandert Garage Rotterdam in een uniek decor voor een culinair-artistieke avond. Geniet van een 4-gangen diner en een gezelschap in de tentoonstellingsruimte en tussen de kunstwerken. Voor dit specifieke Natafelen zijn er 2 muzikale intermezzo’s door Bruno Ferro Xavier da Silva en vertellen kunstenaar(s) tussen de gangen door over hun werk.

Bruno Ferro Xavier da Silva is muzikant en beeldend kunstenaar uit Rotterdam. Hij is toegewijd aan zijn basgitaar en gebruikt het in combinatie met strijkstok, samples en elektronische effecten. Zijn muziek is te labellen als funk, jazz, hip hop, avant-garde, electronic, ambient, progressive rock, experimental, drum ’n bass.

Over Natafelen
Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘For What It’s Worth’ verandert Garage Rotterdam op vrijdag 8 juli in een uniek restaurant voor een artistieke en culinaire avond. Geniet van een 4-gangen diner en een uniek gezelschap in de tentoonstellingsruimte en tussen de kunstwerken. Voor deze editie van Natafelen zijn er, in samenwerking met North Sea Round Town, twee muzikale intermezzo’s en vertellen betrokken kunstenaars tussen de gangen door over hun werk in de tentoonstelling For What It’s Worth. Reserveren kan via info@garagerotterdam.nl
For What It’s Worth
Is het nog mogelijk om te breken met een economisch systeem dat zich inmiddels diep heeft geworteld in alle facetten van het leven? Ondanks protesten en waarschuwingen leidt dit kapitalistisch systeem van ‘gewenste’ concurrentie tot monopolies, groeiende ongelijkheid en uitputting van zowel de mens als de planeet. In ‘For What It’s Worth’ worden kunstwerken getoond die kritisch en poëtisch reflecteren op deze ontwikkeling. Waar sommige kunstwerken pijnlijke realiteiten blootleggen, tonen andere kunstwerken tegenacties om het systeem te veranderen of te ondermijnen. Bestaat er een mogelijkheid ons te ontdoen van deze ‘culture of capital’? Óf is het einde van de wereld logischer dan het einde van het kapitalisme?

Over Garage Rotterdam
Garage Rotterdam is een middelgrote tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst. Gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam is een oude Volkswagen Garage in 2011 getransformeerd door architect Remy Meijers tot een 500m2 grote non-profit kunstruimte met koffiebar.

Reserveren kan via info@garagerotterdam.nl
Diner €45,-
Wijnarrangement €25,-

Meld je aan voor de nieuwsbrief