*UITVERKOCHT* Nazomers Klankconcert – Dudok in Het Park

zondag 17 september 2023

Agenda

Dudok In Het Park


Luister tijdens een zachte nazomeravond in een heerlijke ligstoel tijdens zonsondergang naar een virtuoos samenspel van Under The Surface.

**UITVERKOCHT**

Terwijl de dag in de nacht verandert, geniet je geblinddoekt als gelijkgestemden van het concert. Met de ogen gesloten en enkel de muziek en de voelbare afwisseling van de dag naar de nacht door een lichte ‘avondbries’ zorgt Het Klankconcert voor verstilling in de alledaagse drukte van de stad en zorgt voor een bijna meditatieve ervaring.

“Wat was dit prachtig! Omdat je je zicht kwijt bent, worden alle andere zintuigen versterkt. Dat is heel intens.” – Ervaring, publiek Klankconcert

Ontstaan vanuit de gedachte dat een concert op zijn mooist is als je dit allen op eenzelfde wijze ervaart, is het Klankconcert ontstaan op initiatief van North Sea Round Town in samenwerking met Oogziekenhuis Rotterdam. Inmiddels is het een fenomeen, want het lijkt meditatief en rustgevend te zijn voor iedereen. Kom luisteren en genieten, met de ogen gesloten.

“Het was een prachtige ervaring: Oordeelloos luisteren zonder iets te zien.” – Ervaring, publiek Klankconcert.

Dudok in Het Park is zondagavond geopend; tijdens het concert is er ‘stilte’ in de tuin om optimaal te kunnen genieten van het concert en  wordt niet aan publiek geserveerd. Zin in een drankje? Kom ruim op tijd, bestel voor aanvang van het concert – Dudok is ook voor 20.00 uur geopend – en neem het drankje mee naar de plaatsen. Voor bezoekers van Dudok die niet naar het concert gaan wordt binnen en op het terras geserveerd.

Dudok Rotterdam in Het Park en Stichting het Park zijn partners van deze nazomerse NSRT-editie.


Tickets **UITVERKOCHT**

Early Bird kaarten zijn €12,50 (deze prijs betaal je ook met een kortingspas). Vanaf 1 september zijn de tickets 15,00 euro. Wees er snel bij en koop hier je online tickets.

Tijden
20:00 inloop
20:30 start show
21:15 einde show

Bereikbaar
De show vindt plaats in de prachtige tuin van  Dudok in Het Park. Navigeer naar dit adres (Baden Powelllaan 12, 3016 GJ Rotterdam), dan kan het niet missen.

  • We raden aan om met de fiets te komen.
  • Tramhalte Euromast (Tram 8) is op vijf minuten lopen de dichtstbijzijnde OV-stop.
  • Slecht ter been? De Baden Powelllaan is met de auto bereikbaar, maar het aantal parkeerplekken is gering. Iemand afzetten is geen enkel probleem.
    [foto’s: Maarten Laupman, Hielke Grootendorst, video: Rob van Pelt]

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief