NSRT x de Doelen: Rory Ronde & Yoràn Vroom (gratis, zo 11 juli)

zondag 11 juli 2021

Gratis

Agenda

de Doelen Studio

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Gitarist, songwriter én muziekproducer Rory Ronde, ook wel bekend als Kofi Anonymous, is lid van verschillende bands waaronder New Cool Collective. Daarnaast is hij ook vaste begeleider van jazzmuzikant Wouter Hamel.

Veelzijdig drumtalent Yoran Vroom is momenteel actief in de Nederlandse en Europese (jazz)muziekscene.  Hij werkte samen met internationaal bekende artiesten zoals Frank McComb en Ed Motta.
Rory en Yoran spelen in de Doelen Studio een gratis show. Reserveren niet noodzakelijk. Dezelfde dag vindt in de Doelen een tweetal NN North Sea Jazz Downtown concerten plaats. Kijk hier voor meer info.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief