NSRT x de Doelen: Ntjam Rosie & Ruben Croes (gratis, za 10 jul)

zaterdag 10 juli 2021

Gratis

Agenda

de Doelen Studio

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Een muzikale cocktail vol liefde en grooves met de Rotterdamse Ntjam Rosie en gitarist Ruben Croes.

Sinds de release van het album Elle in 2010 heeft de Nederlands-Kameroense jazzangeres Ntjam Rosie een trouwe fanbase opgebouwd in binnen- en buitenland. In februari 2020 verscheen haar zesde studio album ‘Family and Friends’, met lovende reacties. Sailing Out, de tweede single werd door twee Braziliaanse producers opgepikt en geremixt en werd op het bekende platenlabel Spinnin’ records uitgebracht.

Momenteel treedt Ntjam Rosie op in de controversiële en prijswinnende theatervoorstelling Dear Winnie, een co-productie van het NNT en het Vlaamse KVS. Eerder toerde zij langs Nederlandse theaters met het Artvark Saxophone Quartet (Homelands), werkte zij mee aan Urban Myth’s We hadden liefde, we hadden wapens en produceerde zij haar eigen voorstelling Breaking Beats.

Ntjam en Ruben spelen in de Doelen Studio een gratis show. Reserveren niet noodzakelijk. Dezelfde dag vindt in de Doelen een tweetal NN North Sea Jazz Downtown concerten plaats. Kijk hier voor meer info.

 

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief