R’dam Central Station: hosted by Cult North – Della Fox II

zaterdag 13 juli 2024

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Della Fox  is een veelzijdige DJ/Producer & Singer/Songwriter uit Dordrecht. Opgegroeid in een muzikaal gezin, heeft Della Fox al op jonge leeftijd piano leren spelen van zijn vader. Deze vroege muzikale invloed heeft hem geïnspireerd om zijn eigen geluid te ontwikkelen en zijn creatieve pad te volgen. Met een sterke affiniteit voor R&B geeft Della Fox zijn eigen draai aan zijn sound. Op zijn 23e staat hij aan het begin van een muzikale reis en heeft ambitieuze plannen om veelzijdige muziek uit te brengen, waarbij hij verschillende emoties en stijlen verkent.

Over R’dam Central Station – Young Talent Stage
Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy en presenteert North Sea Round Town het Young Talent Stage op Rotterdam CS. Het grote podium, dat gratis toegankelijk is voor iedereen, staat in het hart van de stationshal en laat aan alle reizigers- of je nu thuiskomst, vertrekt of Rotterdam bezoekt – hét nieuwste talent zien van Rotterdam. NN North Sea Jazz trakteert op de zaterdag en zondag op een ‘special guest’.

Dit programma is een samenwerking tussen North Sea Round Town, Cult North, House of Knowledge en Music Matters. Gastcurator Enoma Amayo heeft de line-up in elkaar gezet. Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. Cult North richt zich op kunsteducatie en passie ontwikkeling onder jonge autodidacte makers.

Kijk hier voor het volledige overzicht van dit driedaagse  programma.

 

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief