R’dam Central Station: hosted by Music Matters – Flora I

vrijdag 12 juli 2024

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

FLORA nodigt je uit op een muzikale ontdekkingstocht die nog lang blijft hangen, zelfs nadat de laatste noot is gespeeld. Ze maakt aangrijpende Alt-pop waarvan je voeten automatisch gaan meebewegen. Door elektronische sounds te combineren met persoonlijke gebeurtenissen creëert ze een mix van melancholie en pakkende melodieën: “Ik worstel vaak met mijn gevoelens, maar door het schrijven en maken van liedjes kom ik weer helemaal tot mezelf… Een nummer voelt pas af wanneer ik erop kan dansen en huilen tegelijkertijd.”

Over R’dam Central Station – Young Talent Stage
Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy en presenteert North Sea Round Town het Young Talent Stage op Rotterdam CS. Het grote podium, dat gratis toegankelijk is voor iedereen, staat in het hart van de stationshal en laat aan alle reizigers- of je nu thuiskomst, vertrekt of Rotterdam bezoekt – hét nieuwste talent zien van Rotterdam. NN North Sea Jazz trakteert op de zaterdag en zondag op een ‘special guest’.

Dit programma is een samenwerking tussen North Sea Round Town, Cult North, House of Knowledge en Music Matters. Gastcurator Enoma Amayo heeft de line-up in elkaar gezet. Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. Cult North richt zich op kunsteducatie en passie ontwikkeling onder jonge autodidacte makers.

Kijk hier voor het volledige overzicht van dit driedaagse  programma.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief