Samen Vrij

zaterdag 01 juli 2023

€2,50 (incl. drankje)

Agenda

Studio de Bakkerij

Bergweg / Bleiwijkplein 283
3037 EM Rotterdam

In het kader van Keti Koti heeft Studio de Bakkerij op 1 juli een programma samengesteld om samen met de wijk Keti Koti te vieren en het theaterseizoen af te sluiten.

We starten om 14.30 uur met de voorstelling Tula, de nationale held van Curaçao, door Archell Thompson. Storyteller en theatermaker Archell Thompson speelt het verhaal van Tula ten tijde van de opstand van de tot slaaf gemaakten op Curaçao. Archell vertelt welke impact het verhaal van Tula heeft op zijn leven in het hier en nu. Hiermee wil hij bereiken dat er anno 2023 meer bewustwording en waardering komt voor vrijheid en gelijkheid voor iedereen.

Om 16.00 dragen spoken word artiesten KMR en Britney Lindo teksten voor over vrijheid en wat dit voor hen betekent. We sluiten de dag af door met elkaar terug te blikken op het afgelopen seizoen, onder het genot van een BBQ en muziek van kaseko band 2E Kamer.

De deadline voor het aanmelden van de BBQ is 19 juni. Je ticket is inclusief drankje.

Onder de noemer Welkom in de Wijk highlight North Sea Round Town een serie festivals of programma’s waar samenkomen met de wijk in één groot buurtfeest centraal staat. Bezoek deze gratis festivals om kennis te maken met een stukje Rotterdam dat je wellicht nog niet zo goed kent. Klik hier om andere Welkom in de Wijk-programma’s te ontdekken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief