Straight From North Sea Jazz: True Loves II

zaterdag 08 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli verzorgt NN North Sea Jazz een toffe act op het podium in de stationshal van Rotterdam Centraal. Deze band staat ook op het grote podium in Ahoy en maakt een kort retourtje naar het station om ervoor te zorgen dat de festivalgangers warm onthaald worden in Rotterdam. Op zaterdag 8 juli tref je soul- en funkcollectief True Loves.

Wanneer je luistert naar de overweldigende sound van True Loves waan je jezelf wandelend door je favoriete buurt met een zonnetje in het gezicht, terwijl je vrienden een high five geeft.

De achtkoppige formatie uit Seattle viert altijd en overal zijn eigen feestje en iedereen is uitgenodigd. Wat ooit in 2014 begon als een jamsessie van drummer David McGraw, bassist Bryant Moore en gitarist Jimmy James is ondertussen, mede door de komst van percussionist Iván Galvez, trombonisten Jason Cressey en Greg Kramer en saxofonisten Gordon Brown en Skerik, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

De ijzersterke livereputatie van True Loves zorgde ervoor dat de groep miljoenen streams op YouTube verzamelde, wat bijzonder is voor een instrumentaal collectief. Met inmiddels twee albums – Famous Last Words (2017) en Sunday Afternoon (2021) – op zak het ideale moment om ook de bezoekers van Ahoy op hun opzwepende funkfestijn te verwelkomen.

Dit concert is gratis toegankelijk.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief