Artist in Focus: Three days of NSRT @ Boerderij Driebergen: Fraanje/Soares/Sun Mi Hong (uitverkocht)

zaterdag 03 juli 2021

€20

Agenda

Boerderij Driebergen / atelier wibbine kien

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Drie midzomeravonden gevuld met een breed scala aan muziek: van jazz tot hip-hop en met een line-up waar je u tegen zegt. Op een sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie, op steenworp afstand van Rotterdam organiseert Wibbine Kien voor de derde keer, dit jaar in samenwerking met dochter Paula Hoorn, een muzikaal weekend onder de vlag van North Sea Round Town.

Op zaterdag 3 juli staat op het programma North Sea Round Town’s Artist In Focus (2021) Sun-Mi Hong. In deze prachtig setting speelt ze in trio-formatie met topmuzikanten Harmen Fraanje (piano) en Jose Soares (saxofoon). Soares, Hong en Fraanje zijn drie van de meest innovatieve moderne muzikanten in de scene. Hun individuele visies passen door dezelfde lens, waarmee ze een caleidoscoop van intrigerende, gevoelige en elegante soundscapes creëren. Verwacht een feilloze vogelvlucht over texturen in een pakkende dans der klanken. 

Line-up
Sun-Mi Hong: NSRT Artist In Focus 2021, Drummer (Sun-Mi Hong Quintet)
Harmen Fraanje: Pianist (trio Reijseger Fraanje Sylla, the Mats Eilertsen Trio/ECM, trumpet player Arve Henriksen)
Jose Soares: Saxofonist

Deuren open om 16:00. Food & drinks verkrijgbaar.

Kaarten zijn te koop via atelier@wibbinekien.nl. Voor meer info bel naar: 06 22796704.

Geluid in handen van Marc Kossmann en de vleugel met dank aan Henk Hupkes (Fenix Music Factory).

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief