Geannuleerd: Winnaar Dutch Jazz Compitition – Aviv Noam Quartet

zaterdag 10 juli 2021

€7,50

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3031EK Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Wegens de nieuwe maatregelen sinds 10-07-2021 kan dit evenement helaas niet plaatsvinden. 

Aviv Noam Quartet heeft op 13 juni in het BIMHUIS de Dutch Jazz Competition 2020 gewonnen! Aviv Noam Quartet bestaat uit jonge muzikanten met een jazz opleiding onder leiding van saxofonist Aviv Noam. De composities balanceren tussen gecomponeerd en geïmproviseerd materiaal. Intieme melodieën en high energy swing behoren tot de sound van Aviv Noam Quartet.

Marius Beets, een van de juryleden van de Dutch Jazz Competition, schreef dan ook: “Aviv Noam Quartet belichaamt een gezamenlijke creativiteit. De musici schrijven en spelen zij aan zij een energiek en sprankelend repertoire. Op het podium staan zij ver boven hun eigen noten en wordt er samen echt muziek gemaakt. Een lekker eigenwijs bandje met persoonlijkheden, attitude, mooie noten en spannende vormen.”

Tweejaarlijks vindt de Dutch Jazz Competition plaats om talentvolle Nederlandse (of woonachtig in Nederland) jazzartiesten een podium, mooie titel en tour langs een aantal jazzfestivals te bieden. Één van deze festivals is North Sea Round Town. Deelnemers van de competitie worden beoordeeld op eigen werk en is in alle verschillende jazzstijlen toestaan. De laatste winnaar van de award is onze Artist in Focus 2021 drummer Sun-Mi Hong.

Op zaterdag 10 juli kun je Aviv Noam Quartet live zien in Jazzcafé Dizzy.

Entree € 7,50 / Reserveer kaarten op 010 477 3014

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief