Winnaar Erasmus Jazz Prijs 2021: Peter Somuah Group in Dizzy

vrijdag 25 juni 2021

€7,50

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

De Erasmus Jazz Prijs ging dit jaar naar Peter Somuah. Deze Ghanese trompettist en componist verblijft nog niet lang in Rotterdam, maar viel al snel op tijdens jamsessies en op lokale podia als een begaafd instrumentalist met een prachtige melancholieke en warme klank. In zijn muziek combineert Somuah zijn Afrikaanse achtergrond met invloeden van helden als Freddie Hubbard, Roy Hargrove en zijn muzikale mentor Miles Davis.

Op vrijdag 25 juni staat Somuah met vijf andere Rotterdamse topmuzikanten op het podium van Dizzy. Reserveren kan telefonisch via 010 477 3014.

Meld je aan voor de nieuwsbrief