Young Talent Stage hosted by House of Knowledge: Jessy Yasmeen

zaterdag 02 juli 2022

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Jessy Yasmeen is een zangeres en producer met Surinaamse en Venezolaanse roots, en is inmiddels geen onbekende meer voor de Rotterdamse music scene. Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs (2019) ging het hard. 2021 stond in het teken van de Popronde, speelde ze haar single ‘Holy Water’ live bij Leo Blokhuis op NPO Radio 2 en was ze te horen bij GIEL en BBC Radio. In de tweede helft van 2022 brengt Jessy haar ISOLATION TAPES VOLUME II uit wat een mix zal zijn van indie pop en latin, geproduceerd door haarzelf. In het voorjaar van 2023 kan je haar debuutalbum ‘Formation’ verwachten die juli van dit jaar zal worden opgenomen in Portugal. In 2022 zal Jessy met haar band op (internationaal) tournee gaan naar o.a. Groot-Brittannië.

Met haar rauwe cutting edge vocals op heerlijke soothing instrumentals, weet ze op een unieke manier de warme en dromerige soundscapes te blenden met pop/rock vocals.

Binnen het muzikale programma van North Sea Round Town programmeert House of Knowledge een aantal jonge muzikale talenten middenin het centraal station van Rotterdam. Tijdens twee opeenvolgende weekenden (1 t/m 3 en 8 t/m 10 juli) kun je als muziekliefhebber terecht voor intieme sets van de artiesten. Verwacht een soul, jazz en hiphop op Rotterdam CS. Alle dagen worden gehost door Carina Fernandes, een multidisciplinaire, creatieve orkaan die bekend staat om haar sprankelende persoonlijkheid en rauwe Rotterdamse sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief