Young Talent Stage hosted by House of Knowledge: Twinx

vrijdag 08 juli 2022

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Chai Twene, beter bekend onder zijn artiestennaam Twinx, is een in Manchester geboren, Nederlandse rapper. Voorafgaand aan zijn stappen in de muziek, danste hij professioneel, waar hij zijn liefde vond voor het optreden in het openbaar. Hij ontdekte dat hij muziek en dans kon gebruiken als een ontsnapping en een plek om zichzelf te zijn.

Zijn melodieuze stijl weerspiegelt zijn liefde voor Jazz, Soul, Hip-hop, Funk, House, Drum and Bass, en zijn geïmproviseerde en instrumentale muziek komt voort uit Afrikaanse en Westerse muziektradities. Twinx heeft een vaardigheid die het beste uit zijn luisteraars naar boven haalt. Zijn persoonlijke levensreis heeft hem een groter gevoel van betekenis gegeven, wat doorwerkt in zijn producties.

Binnen het muzikale programma van North Sea Round Town programmeert House of Knowledge een aantal jonge muzikale talenten middenin het centraal station van Rotterdam. Tijdens twee opeenvolgende weekenden (1 t/m 3 en 8 t/m 10 juli) kun je als muziekliefhebber terecht voor intieme sets van de artiesten. Verwacht een soul, jazz en hiphop op Rotterdam CS. Alle dagen worden gehost door Carina Fernandes, een multidisciplinaire, creatieve orkaan die bekend staat om haar sprankelende persoonlijkheid en rauwe Rotterdamse sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief