Zondagmiddagconcert in het Ommoordse Veld

zondag 11 juli 2021

Agenda

De Blijde Wei

Bergse Linker Rottekade (via Kikkerpad) 435
3069 LV Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Op 11 juli strijkt North Sea Round Town neer in het Ommoordse Veld.  Op de Blijde Wei (bereikbaar via President Wilsonweg en Kikkerpad) speelt Nice ‘nd easy. Margot van Tilborg en Ab den Haan, bekende jazzklassiekers uit The Great American Songbook.

Margot van Tilborg is voorzitter van de Rotterdamse Artiesten Club en woont in Ommoord in de Rozenbuurt. Zij treedt samen met Ab den Haan en anderen op veel plekken op, leuk om nu een keer in de eigen wijk te spelen.

Omdat dit een jubileumjaar is, ons tiende seizoen, hebben we een voorprogramma vanaf half drie waarin jong talent uit Ommoord de kans krijgt zich te presenteren. Op 11 juli is dat een meidenzangtrio onder leiding van Willem Blonk.

De concerten zijn gratis toegankelijk dankzij de steun van de gebiedscommissie Prins Alexander. Vanwege de nog geldende coronamaatregelen moet u wel reserveren via ommoordseveld@upcmail.nl. Graag noteren wij de achternaam van degene die reserveert en het aantal plekken dat u reserveert. Ook is het belangrijk om aan te geven of u naast elkaar kunt zitten of op 1,5 m.

Kom je met de auto? Navigeer naar ‘Kikkerpad’ en parkeer bij de witte kip. Je kunt vervolgens het pad afwandelen naar De Blijde Wei.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief