Zuidtopia’s Zomer op Zuid:
A Jazzy Funky Afternoon

zondag 25 juni 2023

Gratis

Agenda

Gemaal op Zuid

Pretorialaan 141
3072EL Rotterdam

Stomende grooves, wervelwinden van solo’s en een unieke performance: dat is het geheime recept van gitarist Anton Goudsmit die al jaren alle zalen in Nederland plat speelt. Geïnspireerd door de meest uiteenlopende stijlen ontwikkelde Anton zijn eigen, excentrieke geluid waarmee hij het publiek steeds weer verrast.

In 2010 kreeg Anton zowel de VPRO Boy Edgar Prijs (de belangrijkste Nederlandse jazzprijs) als het Duiveltje (de prijs voor beste pop-gitarist) uitgereikt. Dat geeft de veelzijdigheid van deze bijzondere muzikant goed weer. Deze avond wordt hij begeleid door Robert Koemans op toetsen, Matheus Nicolaiewsky op elektrische bas en Sander Smeets op drums.

Gratis toegankelijk.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Foto: Sander Smeets

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief