Terugblik 2021, drie midzomeravonden op Boerderij Driebergen

9 juli 2021

Agenda

In het tweede weekend van North Sea Round Town konden muziekliefhebbers hun hart ophalen op het platteland. Drie midzomeravonden werden gevuld met een breed scala aan muziek: van jazz tot hip-hop en met een line-up waar je u tegen zegt. Op de sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie, op steenworp afstand van Rotterdam organiseerde Wibbine Kien voor de derde keer, dit jaar in samenwerking met dochter Paula Hoorn, een muzikaal weekend onder de vlag van North Sea Round Town.

Met concerten van rapper Unorthadox (Dox), bassist Bruno Ferro Xavier da Silva en dj Eni-Less, Artist in Focus Sun-Mi Hong (drums) met José Soares (alt sax) en Harmen Fraanje (toetsen) en het nieuwe project FKR van Willem Friede (piano), Joost Kroon (drums) en Rory Ronde (gitaar), werden het drie prachtige avonden op de Boerderij die voor het eerst een North Sea Round Town-locatie was. Ook trompettist Colin Bender (Kyteman) sloot als verrassing aan op de zonovergoten vrijdagavond op het platteland.

Blik terug met de beelden hieronder.

Omslagfoto: Fuensanta Méndez en Sanem Kalfa in het publiek tijdens Fraanje / Soares / Hong in Boerderij Driebergen, door Hielke Grootendorst.

Fotoalbums
Vrijdag 2 juli door Maarten Laupman
Zaterdag 3 juli door Hielke Grootendorst
Zondag 4 juli door Don Crusio

Meld je aan voor de nieuwsbrief