Terugblik 2021, Klankconcert in het Park door Under The Surface

16 september 2021

Agenda

Oordeelloos luisteren vanuit een comfortabele ligstoel in het Park. Tijdens North Sea Round Town kon wegens de toen geldende coronamaatregelen het Klankconcert niet doorgaan en werd het verplaatst naar september. Het unieke Klankconcert vond plaats op de prachtige nazomeravond van 9 september, in samenwerking met Dudok. Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzochten tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseerden op topniveau een unieke show.

Terwijl de dag in nacht veranderde, genoot het publiek geblinddoekt als gelijkgestemden van het concert. Het Klankconcert bracht verstilling in de alledaagse drukte van het leven in een stad en creëerde ruimte voor een muzikale, zuivere meditatieve ervaring, voor zowel blinden, slechtzienden als zienden.

Wegens de coronamaatregelen kon het betoverende Klankconcert van Under The Surface i.s.m. Dudok In het Park niet in juli 2021 plaatsvinden. Gelukkig troffen we een mooie nazomeravond in september. Bekijk hier de magische terugblik.

Video door Rob van Pelt
Foto’s door Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief