Terugblik: Klankconcert in de Laurenskerk tijdens First Steps

25 september 2020

Agenda

We hebben genoten! Afgelopen zaterdag, 19 september 2020, lagen we met gesloten ogen in een comfortabele ligstoel te luisteren naar het schitterende Klankconcert van Under the Surface. Terwijl de vroege middagzon door de hoge ramen van de Laurenskerk scheen, ging het publiek kopje onder in het improvisatiespel van Sanne Rambags (vocalen), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar).

In een brede (covid-proof) kring stonden de stoelen rondom het podium. Under the Surface speelde vanuit het midden van de kerk, wat een nieuwe, magische draai gaf aan het Klankconcert. Dankzij het uitzenden van een livestream, is het volledige concert geregistreerd en terug te luisteren via YouTube (zie video hieronder) of onze Facebook-pagina. Wie het heeft gemist kunnen we van harte aanbevelen vanuit een fijne stoel alsnog te genieten van dit bijzondere samenspel. Ook zijn er tijdens het concert een paar mooie foto’s geschoten door o.a. Fred Ernst. Scroll naar beneden om ze te bekijken.

Tot snel!
Dankzij het initiatief First Steps kregen we in 2020 toch de kans om de stad in te gaan en een concert mét publiek te organiseren. We duimen keihard dat North Sea Round Town in 2021 weer kan plaatsvinden zoals we gewend zijn: met 425 concerten op 135 locaties door heel Rotterdam. Omdat we wachten tot juni 2021 toch wel een flinke zit vinden, zijn er ook plannen om in de tussentijd de muziek te laten klinken. Houd dus onze socials, website en nieuwsbrieven in de gaten om niks te missen.

Foto’s door Fred Ernst

klankconcert laurenskerk north sea round town
klankconcert laurenskerk north sea round town
klankconcert laurenskerk north sea round town

Meld je aan voor de nieuwsbrief