Vacature:
Freelance Online
Marketing Specialist

2 februari 2023

Agenda

We hebben een positie vrij in ons marketingteam! Per eind maart 2023 is North Sea Round Town op zoek naar een Freelance Online Marketing Specialist

Functieomschrijving
Je werkt aan de ontwikkeling en uitvoer van de communicatie, social media strategie en content creatie in samenwerking met een klein team bestaande uit een marketing coördinator, perscoördinator, een redacteur en de online marketeer (deze functie). We zijn op zoek naar iemand met een passie voor muziek en de stad Rotterdam. Het is belangrijk dat je een hands-on, zelfstandige werkhouding hebt. Tot jouw takenpakket behoort:

◆  Het plannen, uitvoeren en beheren van onze social media kanalen (Instagram, Twitter, Facebook). Je vertaalt de inhoud van de programmering naar een social media strategie en -planning.
◆  Meedenken over marketingstrategieën en de creatieve invulling van onze (online) uitingen.
◆  Web editing: het vullen en bijhouden van de website.
◆  Invullen, klaarzetten en versturen van nieuwsbrieven.
◆  Mogelijk: DTP-werk (met templates een reeks visuals creëren).

Ook zijn we nieuwsgierig naar waar jouw interesses en vaardigheden liggen.

Wij vragen
◆  Je hebt kennis van, en ervaring met het managen van social media platforms.
◆  Een goede taalbeheersing in woord en geschrift. Deze opdracht is grotendeels Nederlandstalig.
◆  Je hebt ervaring met email marketing (MailingLijst, CreateSend)
◆  Je hebt kennis van social media (Facebook, Instagram, Insta/FB Stories, LinkedIn, TikTok)
◆  Je bent op de hoogte van de laatste online marketing trends.
◆ 
Een pré: je kent je weg in de Adobe-suite.
◆ 
Onmisbaar: een passie voor muziek en de stad Rotterdam, een actieve werkhouding, enthousiasme, hands-on mentaliteit, flexibiliteit en zelfstandigheid. 

Wij bieden
◆  We bieden je een werkervaring in een kleine culturele organisatie midden in het culturele leven van Rotterdam met een nationaal en internationaal netwerk.
◆  Een flexibele freelance-functie van eind maart t/m eind juli, die schommelt tussen de 1 à 2 dagen per week. Tijdens het festival ben je iets meer tijd kwijt.

Heeft deze samenvatting je interesse en enthousiasme gewekt? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV t.a.v. Laurèn ter Horst (Hoofd Marketing & Communicatie) naar lauren[at]northsearoundtown.nl. Ook voor vragen of meer info kan je bij Laurèn terecht. Deze vacature sluit op 24 februari 2023.

Omslagfoto door Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief