Yoga op live muziek van Bram Stadhouders & Annabel Laura in het Euromastpark

2 juni 2021

Agenda

Op zaterdag 10 juli slaan North Sea Round Town en Dudok de handen ineen om een bijzonder evenement in de buitenlucht te organiseren: een yogasessie bij zonsopgang op live muziek in Surround.

De sessie wordt muzikaal begeleid door topmuzikant Bram Stadhouders, die meespeelt met de ontwikkelingen van de natuur en improviseert op geluiden rondom. Luister vanaf je yogamat hoe de stad ontwaakt met Annabel Laura (yogi) en Bram Stadhouders. De sessie vindt plaats in het Park mét adembenemend uitzicht op de Euromast.

Surround Music + Yoga
Gitarist Bram Stadhouders brengt zijn unieke project ‘Surround Guitar’ mee naar het Park, waarmee hij een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet. Speciaal voor North Sea Round Town 2021 en Dudok voegt hij hier nóg een ongehoorde dimensie aan toe: Yoga.

In een covid-proof cirkel rondom de musici neem je om 8:00 uur plaats en word je deel van de bijzondere, ruimtelijke ervaring. Als het ware dompel je onder in een bad van klank die zich overal om je heen bevindt, in combinatie met zachte, ontspannende yoga-meditatie instructies van yoga-docent en zangeres Annabel Laura.

Yoga in het Park belooft een exceptionele ervaring te worden. Na afloop kan je bij Dudok In Het Park genieten van een goede kop koffie, licht ontbijt, of een zoete bite uit eigen patisserie. De perfecte manier om je zaterdag te beginnen.

De yogasessie voor volwassenen is op dit moment uitverkocht.

Jong en Oud
Deze yogasessie is voor iedereen, van beginnend tot gevorderd. Om deel te kunnen nemen aan deze sessie, vragen wij je vriendelijk om zelf te voorzien in een yogamat, of een fijne deken. Zorg dat je warm genoeg bent aangekleed.

Kids
Vanaf 10:00 uur is er een yogasessie speciaal voor de kids. Deze sessie is onder leiding van violiste en tapdanseres Moniek de Leeuw. De kids zullen dieren yoga houdingen gaan oefenen en zelf ook muziek maken.

  • Tickets à €7,50 zijn hier te koop. Op vertoon van je ticket ontvang je na afloop van de sessie een goede kop koffie of thee bij Dudok In Het Park.
  • Een kidsticket kost €7,50 en is geldig voor een ouder + kind, een pannenkoekje en een drankje bij Dudok In Het Park. Scoor een kidsticket hier.

Ouders zijn niet verplicht deel te nemen, genieten van een kopje koffie op het terras terwijl je kind in het ochtendzonnetje yogaat is natuurlijk toegestaan.

Dit evenement is er slechts één in een reeks van bruisende programma’s, die North Sea Round Town en Dudok samen neerzetten. Kijk in onze agenda wat je nog meer kan verwachten.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Foto: Bram Stadhouders en Annabel Laura

Yoga voor volwassenen

Yoga voor Kids

Meld je aan voor de nieuwsbrief