Nu luisteren:
Yoga in het Park met Bram Stadhouders & Annabel Laura

21 oktober 2021

Agenda

De dagen worden natter en kouder en dus raakt de zomer steeds verder van ons verwijderd. Gelukkig hebben wij het perfecte medicijn tegen de winterblues. Vanaf nu luister je naar de bijzondere yogasessie die afgelopen juli werd verzorgd door gitarist Bram Stadhouders en zangeres/yogi Annabel Laura in het Park bij de Euromast. Rol je yogamat uit voor de haard, speel de sessie af en kom helemaal tot rust met Bram, Annabel en de geluiden van een ontwakende stad.

Yoga & Surround Music in het Park
Op zaterdag 10 juli 2021 sloegen North Sea Round Town en Dudok de handen ineen om een bijzonder evenement in de buitenlucht te organiseren: een yogasessie bij zonsopgang op live muziek in Surround. De sessie werd muzikaal begeleid door topmuzikant Bram Stadhouders, die meespeelde met de ontwikkelingen van natuur&stad en improviseerde op geluiden rondom. De sessie vond plaats in het Park mét adembenemend uitzicht op de Euromast.

Gitarist Bram Stadhouders bracht zijn unieke project ‘Surround Guitar’ mee naar het Park, waarmee hij een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet. Speciaal voor North Sea Round Town 2021 en Dudok voegde hij hier nóg een ongehoorde dimensie aan toe: Yoga.

Speel de sessie af in de Soundcloud-player of klik hier.

Foto: Yoga & Surround in het Park door Hielke Grootendorst

Meld je aan voor de nieuwsbrief