North Sea Round Town op First Steps

28 augustus 2020

Agenda

Leuk nieuws! Op zaterdag 19 september bundelen een aantal Rotterdamse festivals hun krachten om onder de noemer First Steps een klein, corona-proof festival neer te zetten. First Steps is een cultureel parcours dat loopt van het Stationsplein tot aan de Binnenrotte. Onder andere Rotterdam Unlimited, Operadagen Rotterdam, Motel Mozaique, Pride Rotterdam, Circusstad Festival, Rotterdamse Dakendagen en North Sea Round Town verzorgen op de 19e een programma. Bij ons kan je in de Laurenskerk vroeg in de middag genieten van een exclusief, eenmalig Klankconcert van Under the Surface

Het concert wordt ook live gestreamd, meekijken? Klik hier voor informatie

Virtuoos Klankconcert in de Laurenskerk
Oordeelloos luisteren naar muziek. Je neemt plaats in comfortabele ligstoelen en wordt geblinddoekt om zo samen ‘als gelijkgestemden’ de muziek te ervaren. Enkel en alleen omgeven door een virtuoos klankenspel. Sanne Rambags (vocalen, winnares Edison Jazz World Awards 2019), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar) onderzoeken met elkaar de ruimte, het samenzijn en de stilte doormiddel van improvisatie. Inmiddels hebben zij een unieke muzikale taal ontwikkeld die ze tot in de verste uithoeken van de wereld hebben mogen laten horen.

Online reserveringen vol, probeer het aan de deur 
De online reserveringen zijn binnen een paar uur volgeboekt. Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is. Het kan zijn dat in de tussentijd bezoekers zich afmelden, dan komen er weer plekken vrij. Houd onze socials in de gaten.

We houden een paar stoelen vrij voor aanwaaiers, daarnaast is het is mogelijk dat er last-minute plaatsen vrijkomen vanwege annuleringen. Deze plekken kunnen een halfuur voor aanvang van het concert aan de deur bij de Laurenskerk worden gereserveerd. Bezoekers die online hebben gereserveerd nemen eerst plaats.

Heeft u gereserveerd maar bent u verhinderd? Dan verzoeken we u om dit uiterlijk 48 uur van te voren aan ons te melden via marketing@northsearoundtown.nl, zodat we iemand anders blij kunnen maken.

Zien we je op zaterdag 19 september om 12:30 uur?

Programma
12:00 uur | Inloop
12:30 uur | Start Klankconcert
13:15 uur | Einde

Foto: Maarten Laupman
Video: Rob van Pelt

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief