Buurtconcerten – Ruigrok 010

woensdag 06 juli 2022

Gratis

Agenda

Laurens de Wilgenborgh

Adriaan Kluitstraat 170
3052 RJ Rotterdam

Tijdens North Sea Round Town proberen we niemand over te slaan, en al helemaal de Huizen van de Wijk en verzorgingstehuizen niet. In 2022 toert een aantal topbands opnieuw langs zo’n tig locaties in Rotterdam om haar bewoners in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een fantastische verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn jazzconcert samen te stellen. Net (in Rotterdam) afgestudeerde musici, oudgedienden, musici uit diverse windstreken: het wordt een spannende serie.

De bewoners en het personeel mogen genieten van het jonge jazzkwartet van Laura Drion, een nieuw ensemble van trompettist Peter Somuah met zangeres Gabby Bakker, de ‘Dutch Queen of Soul’ Shirma Rouse met Jan van Duikeren en ‘Buurtconcert-veteranen’ Trio Brock en Ruigrok 010

Ruigrok 010 is een speciaal voor North Sea Round Town opgezet project van Rotterdamse musici. Met zangeres Gabby Bakker, Sven Happel (bas), Andreas Suntrop (gitaar) en Arend Niks (drums). De vijf Rotterdamse muzikanten zijn thuis in een veelheid aan stijlen en bundelen hun muzikaliteit en speelplezier in dit programma.

“Buurtconcerten” is een initiatief van Mick Paauwe, Keimpe de Jong, Arend Niks en North Sea Round Town.

Meld je aan voor de nieuwsbrief