Jazz op de Meent x NSRT:
Zola Female –
Diana Dzhabbar & Tobias van der Pijl II

donderdag 04 juli 2024

Gratis

Agenda

Diana Dzhabbar is een Afro-Oekraïense saxofoon-/fluitspeler gevestigd in Amsterdam. Ze haalt haar inspiratie uit Cannonball Adderley, Kenny Garrett, A Tribe Called Quest, Slum Village. Op North Sea Round Town treedt ze op met Tobias van der Pijl. Zij laten horen hoe mooi muziek van verschillende culturen en genres samenkomen.

Nadat ze voor het eerst samen speelden wisten ze dat ze een zeer goede creatieve band hadden en een zeer vergelijkbare muzieksmaak.  Diana en Tobias spelen voornamelijk eigen composities en wat repertoire uit het Amerikaanse songbook. Hun muziek is geïnspireerd door Braxton Cook, Kenny Garrett, Mike Moreno en vele anderen. Ze zullen veel nieuwe muziek presenteren, Kom als je het niet wilt missen!

Over Jazz op de Meent x NSRT
In de zomer van 2024 bundelen de ondernemers op de Meent hun krachten met North Sea Round Town, fringe festival van NN North Sea Jazz. Op donderdag 4 juli klinkt er van 16.00 uur t/m 22.00 uur live jazzmuziek op straat, de terrasjes en in de winkels. Met maar liefst 20 concerten op 11 locaties, verspreid over de Meent.

De Meent is een begrip in Rotterdam en vormt dit jaar voor de eerste keer het decor voor een avond vol livemuziek. Kom langs en vier de magie van de zomer in het hart van de stad! Spreek af op een van je favoriete terrassen, volg de route en laat je verrassen! Speciaal voor deze avond zijn er veel winkels geopend tot 21:00 uur, het laatste concert eindigt om 22.00 uur. Blijf daarna nog lekker nagenieten want de horeca is open op de tijden die je gewend bent.

Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht van Jazz op de Meent x NSRT.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief