Live @ Nishi’s: Tashell

zaterdag 03 juli 2021

Gratis

Agenda

Nishi (online)


Live @ Nishi’s staat voor een reeks concertregistraties, live opgenomen door House of Knowledge in de karakteristieke Nishi Market in Rotterdam. In elk video concert speelt een Nederlands toptalent een set van maximaal 20 minuten — intiem, kleurrijk en (nog altijd) corona proof.

Vorig jaar is Live @ Nishi’s al genomineerd voor een Rotterdam Music Award in de categorie ‘Beste Corona Initiatief’. Dit jaar komen House of Knowledge en North Sea Round Town terug met negen performances van nieuwe artiesten en muzikanten. De reeks wordt gestreamd tijdens North Sea Round Town 2021.

Tashell komt uit een hele muzikale familie. De appel valt natuurlijk niet ver van de boom wanneer je een vader hebt die rapt (de Rotterdamse E-Life) en een moeder die zingt (Tasha’s World). Als jong meisje figureerde ze al in verschillende videoclips van beide ouders. Geïnspireerd door alles wat ze in haar jonge leeftijd meemaakt, gaat ze verder met het schrijven van songs, gedichten en met zingen. Daarnaast is Tashell veelvuldig te horen als backing vocalist op verschillende muzikale projecten van collega-artiesten zoals Tim Wes en Pete Philly.

Met haar prachtige en warme stem, karakteristieke vibrato, en soulful sound is het nu tijd voor de 27-jarige zangeres uit Rotterdam om zelf op de voorgrond te staan.

Haar sessie zal te zien zijn om 17:00 op het House of Knowledge YouTube kanaal.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief