RET Melodies x NN North Sea jazz x NSRT – Subway Swing Band

zondag 14 juli 2024

Gratis

Agenda

Metrolijn D/E richting Slinge

Zuidplein
Rotterdam

Subway Swing Band is een levendige gypsy jazz band met twee gitaren, een bas en een viool. Geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt en Stéphane Grappelli levert het ensemble een leuke mix van swing en improvisatie. Dit kwartet neemt het publiek mee op een muzikale reis die doet denken aan de rokerige Parijse jazzclubs van de jaren 1930.

RET Melodies
Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy. Om er zeker van te zijn dat de bezoekers van het festival opgewarmd en in de juiste stemming in Ahoy aankomen, zal een feestelijke muziekkaravaan hen in de Metro en op de stations vergezellen vanaf Rotterdam CS in de metro richting Zuidplein. Musici stappen hier en daar ook uit om de goede vibes op de stations te verspreiden. Dit programma is een cadeau aan de reizigers van de RET, NN North Sea Jazz en NSRT en iedereen is welkom, zolang je maar bent ingecheckt!

Comfortabel reizen doe je met Ov-Pay!
Je kunt bij de RET makkelijk in- en uitchecken met je contactloze betaalpas, creditcard of mobiel. Hou die tegen de kaartlezer op het poortje om in te checken en zorg ervoor dat je ook weer goed uitcheckt. Vooraf aanmelden is niet nodig. De betaling gaat automatisch en is de volgende dag te zien in je betaaloverzicht!

Hier vind je alle concerten van RET x NSRT  in één overzicht in de agenda.

foto: sfeerimpressie (Bajonet Brass Band, NSRT ’23),  Maarten Laupman.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief