Rotterdamse Munt Terrastival: Kim Hoorweg & Anton Goudsmit

zondag 11 juli 2021

Gratis

Agenda

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
3071AH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Kim Hoorweg staat bekend om haar slimme originelen, heldere en aangename klankkleur en charmante manier om vergeten nummers opnieuw te interpreteren. Op haar laatste album wordt Kim onder andere vergezeld door Anton Goudsmit, topgitarist in de Nederlandse jazzscene. Hij speelde bij New Cool Collective en The Ploctones. In 2010 werd Goudsmit de VPRO/Boy Edgar Prijs toegekend. In datzelfde jaar ontving hij het Duiveltje, de prijs voor beste Nederlandse popgitarist. Anton en Kim kunnen samen lezen en schrijven, twee handen op één buik en elk duo-optreden is weer anders dan het vorige. Ze spelen jazz-klassiekers, Nederlandstalig en eigen werk. Het kan dus alle kanten op!

Het optreden vindt plaats in de Rotterdamse Munt, een groene stadsoase. In deze pluktuin/terras groeien meer dan 300 soorten eetbare planten en bloemen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief