Geannuleerd: Thai Food & Afrodelic Jazz, Funk and Soul

zondag 11 juli 2021

Gratis

Agenda

Restaurant Soi3

West-Kruiskade 63a
3014 AM Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Wegens de nieuwe maatregelen sinds 10-07-2021 kan dit evenement helaas niet plaatsvinden. 

DJ Koert Sauer van Freestyle Party Machine draait lekkere jazz-, world-, soul- en funkplaaten van nu en wat toen geleden in een vinyl dj-set van 4 uur non-stop. Geniet van de heerlijke Thaise keuken op het terras, via de afhaal en (indien toegestaan) binnen in Restaurant Soi 3 onder het genot van een heerlijke muzikale trip via deze en aanverwante stijlen. Verzoekjes zijn welkom, mits het in de meegenomen vinylkratten te vinden is.

Dit fijne zondagmiddag evenement is de perfecte manier om je weekend af te sluiten. Voor reserveringen meer info over reserveringen bekijk je de website van Soi 3.

Meld je aan voor de nieuwsbrief