BIRD’s The Nest met Brenn Luiten, Huy Le, Peter Somuah, Michelle Samba & Lisette Ma Neza (6 okt)

woensdag 06 oktober 2021

Gratis (reserveren verplicht)

Agenda

BIRD

Raampoortstraat 24-28
3032 AH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

The Nest brengt verschillende muzikanten in de meest uiteenlopende samenstellingen bij elkaar tijdens een residentie die plaatsvindt in BIRD. De upcoming talents ondergaan zeven dagen lang een muzikale trip waarin ze ideeën/visies uitwisselen, werken aan hun artistieke richting en natuurlijk muziek maken. Na de muzikale broeisessie is er een try-out show op woensdag 6 oktober die in samenwerking met North Sea Round Town wordt georganiseerd. De try-out op woensdag 6 oktober biedt een podium aan: 

  • Michelle Samba – drums/percussion: Muzikaal multitalent en prijswinnaar van de Talentenprijs van het Cultuurfonds Fryslân 2020.
  • Lisette Ma Neza – poetry/vocals: De eerste Nederlandstalige, eerste vrouw en eerste persoon van kleur winnaar van het Belgisch Kampioenschap in Poetry Slam.
  • Huy Le – bass: Rotterdam-based sound designer extraordinaire.
  • Brenn Luiten – keys: Veelzijdig muzikant en de oprichter van het Brintex Collective
  • Peter Somuah – trumpet: De Rotterdamse, Ghanese trompettist en recentelijk winnaar van de Erasmus Jazz Prijs 2021 – de prestigieuze prijs voor aanstormend jazztalent.

Op zaterdag zaterdag 6 november treedt het vijftal ook op BIRDfest op, inclusief een ‘Building Blocks’ talk.

Deuren open om 20:00 uur.
Start show om 20:30 uur.

Let op: vanaf 25 september is voor toegang tot BIRD wel een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist.

Bijdragen aan de ontwikkeling van jazz, hiphop en aanverwante genres door het aanbieden van een podium voor lokaal talent is uitermate belangrijk voor zowel BIRD als North Sea Round Town. Om te zorgen dat de muziek zich blijft ontwikkelen, investeren wij in de ontwikkeling van lokale makers. 

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief