Stel nu jouw eigen North Sea Round Town-route samen in de festivaltimetable

14 juni 2023

Agenda

De echte voorpret kan beginnen: stel nu je persoonlijke North Sea Round Town-route samen in onze festivaltimetable.

Ga jij langs alle concerten op Zuid, of pak je juist de programma’s mee die plaatsvinden aan de noordergrens van Rotterdam? Maak je een tocht langs de gratis optredens, of neem je plaats bij één van de specials zoals Het Jazzschip of ons openingsconcert YOURAN in een verlaten fabriek aan de voet van de Hef? Heb je zin om muziek te horen tussen de kunst (Gallery Tour), of toch juist terwijl je geniet van de heerlijke keuken van Dudok. Het kan allemaal binnen de tweeënhalve week North Sea Round Town.

Draag onze programma-gids mee in je broekzak in de vorm van een timetable. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand, ben je één klik verwijderd van de snelste OV-route naar een locatie of surf je razendsnel naar de social media kanalen van je nieuwe favoriete artiest.

Nieuw dit jaar is de optie om te kiezen tussen twee verschillende lay-outs op je smartphone: je kan kiezen voor de timetable als tabel, maar ook voor de timetable als lijst.

Hoe stel je je persoonlijke timetable samen?
Waar je voorheen met pen cirkels zette om de concerten die je echt niet wilde missen, doe je dat nu met één simpele klik. Selecteer het hartje in het blok naar keuze, en vind de programma’s in een overzichtelijk lijstje terug onder Timetable Favourites. Ook de programma’s die je vanuit de agenda opslaat, verschijnen in je Timetable Favourites. Zoek altijd naar een hartje van een rode lijn en klik het aan om het programma te selecteren voor je favorieten.

Naar timetable

Let op: de concerten worden opgeslagen in de browser-geschiedenis van je apparaat, dus wanneer je je geschiedenis of cache verwijderd ben je je selectie helaas kwijt.

Foto: Alessandro Fongaro door Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief