NN North Sea Jazz Poster Award Night met Organ Avalanche ft. Jesse Schilderink

donderdag 29 juni 2023

Gratis

Agenda

Wester Paviljoen

Mathenesserlaan 157
3015 CJ Rotterdam

Evenals vorig jaar wordt de prijsuitreiking van de North Sea Jazz Poster Award 2023 gevierd in Grand Café Wester Paviljoen aan de Mathenesserlaan in Rotterdam. Op donderdagavond 29 juni zullen de nummers 1, 2 en 3 van de ontwerpwedstrijd hun prijs in ontvangst nemen. Winnaar is dit jaar Sonja van Schravesande. De prijs wordt uitgereikt door Junior van der Stel, marketing manager van het North Sea Jazz Festival. Na de prijsuitreiking zal een hammondkwartet onder leiding van jong toetsentalent Daniel Bulatkin de zaal in vuur en vlam zetten. De toegang tot de avond is gratis.

Vanaf 20.00 uur worden gasten en bezoekers ontvangen waarna om 21.00 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Tegen half tien trapt Organ Avalanche o.l.v. Daniel Bulatkin, ft. Jesse Schilderink af voor een eerste set. In de pauze en na de tweede set zullen de DJ’s van de Stichting Gillespie de muziek verzorgen.

Daniel Bulatkin, Tsjechisch toetsenist die studeert aan Codarts, is gevraagd de band samen te stellen. Onder de naam Organ Avalanche speelt Daniel Bulatkin (hammond orgel) met Jadi Peperzak (gitaar), Jesse Schilderink (saxofoon) en Codarts jazz-coordinator Salle de Jonge (drums).

Meld je aan voor de nieuwsbrief